Értékeink

Értékeink

Különleges megjelenés, magas színvonalú kidolgozás, és kiváló minőségű anyagok. Az Elixa órák egyaránt öltöztetnek, illetve ellátják gyakorlati funkciójukat is. Minden Elixa órát japán kvarc szerkezettel szerelünk. Az olyan részletek, mint az órák bevonata és fényezése, mind magas minőségűek. Az óraszíjak amellett, hogy vonzzák a tekintetet, kiváló minőségű acélból, bőrből vagy szaténból készülnek.

Tokok és fémszíjak
Tokok és fémszíjak Mindegyik Elixa modell a legmagasabb minőségű rozsdamentes acélból készül. A Ceramica kollekció óráihoz csúcstechnológiás kerámiát, míg a Selected modellekhez hipoallergén titániumot használnak.
Szíjak
Szíjak Az Elixa órák szíjai teljes egészében valódi bőrből készülnek, mint például a krokodilbőr hatású, dombornyomott bőrszíjak, vagy olyan strapabíró szintetikus anyagokból, mint a szatén, de ezeket a szíjakat is természetes bőrrel szegi a gyártó.
Részletek
Részletek Az órákat nagy gondossággal készítik, pontosan odafigyelve olyan apró részletekre is, mint az Elixa márka „E” betűje, amely óráról-órára más-más helyen jelenik meg.
Kristályüveg
Kristályüveg Az Elixa modellek nagy részénél minerálkristály üveget használnak. A kerámia és kerámia-acél ötvözetes modellek mindegyike zafírkristály üveggel van szerelve.
Díszítő elemek
Díszítő elemek Bizonyos modellek számlapjain különböző díszítő elemeket találunk, mint különböző színű gyöngyházfény vagy ékszerkövek (jelenleg tokokon is elérhető). Ezeket az elemeket több-komponensű ragasztóval rögzítik a számlaphoz, ezzel biztosítva a magas minőségű, erős kötést.
IP
IP A tokok és fémszíjak színezéséhez (mint pl. fekete, barna, rozé vagy sárga) IP, azaz Ion Plating (ionos bevonás) technológiát használnak, ami jobb ellenállóságot ad a felületek kopásával szemben.
Kiegészítő funkciók
Kiegészítő funkciók Az Elixa órák – modelltől függően – számos kiegészítő funkcióval rendelkeznek, mint például: napkijelzés, dátum vagy kronográf a CHRONO modellekben, 60 perctől 12 órás intervallum mérésig.
Szerkezetek
Szerkezetek Az Elixa órák precíziós időmérését minőségi japán szerkezetek biztosítják, mint a TIME MODULE, SEIKO EPSON, MIYOTA vagy Swiss RONDA. A szerkezeteket olyan nagy gyártók laboratóriumban tesztelt elemeivel szállítják, mint a Maxell, Sony, Energizer vagy Swiss RENATA.
« Vissza a főoldalra